Tindemans Translations

Tindemans Translations is een full service vertaalbureau met een uitgebreid netwerk freelance native-speaker vertalers in vele talen en vakgebieden. Hun werk wordt altijd gecontroleerd door een revisor met ervaring in het desbetreffende vakgebied, waardoor je verzekerd bent van een kwaliteitsproduct. Tindemans Translations wordt geleid door Cara Tindemans en Fedde Jasperse, die samen ruim 30 jaar ervaring hebben in de vertaalsector. Samen met hun team weten zij altijd de juiste vertaler voor jouw project te vinden.

Wat mag je van ons verwachten?
De vanzelfsprekende kwaliteit en snelheid bieden wij tegen een eerlijke prijs en met een ‘human touch’. Persoonlijk contact, wederzijds vertrouwen en efficiënte briefings vormen de basis voor een goede en prettige samenwerking. Wij zijn 24-7-365 bereikbaar, voor alleen tijdens kantooruren (ma-vrij van 9 tot 18 uur).

Ga je grenzen over?

Daar helpen wij je graag bij! Wil je zaken doen in het buitenland, dan is het verstandig om je profiel ook te vertalen. Wij hebben de kennis in huis om ervoor te zorgen dat je over de grenzen heen een goede eerste indruk kunt maken. De basis voor een goede vertaling is een goede brontekst. Daarom geven we je vast een paar tips voor een ‘international-proof’ LinkedIn-profiel:

1. Maak bij het invullen van je headline gebruik van het totale aantal tekens dat je ter beschikking hebt.
2. Vermijd termen als ’eigenaar, accountmanager, director’ en andere algemene termen, daar wordt niet op gezocht. Wees creatief en daag de kijker uit verder te lezen.
3. Geef in de samenvatting duidelijk weer wat je doet, waar je bedrijf voor staat en wat jou drijft.
Wat bieden wij aan:
1. Vertaling van je headline, samenvatting, huidige functie(s) in Frans, Engels, Duits, Italiaans, Spaans: € 95,- excl. btw per taal (overige talen: prijs op aanvraag)
2. Redactie huidige profiel (Engels/Nederlands): € 95 excl. btw per taal.
Een kleine investering die van grote invloed kan zijn.
← Ga terug