Membership

Pearlcard staat voor vertrouwen, kwaliteit en een overtreffende beleving. Met een Pearlcard ‘Private Label’ Membership wordt het leven van u, uw klanten, werknemers en zakenrelaties iedere dag een stukje leuker gemaakt. Pearlcard is het ideale loyaliteitsprogramma voor uw bedrijf en kan onder andere ingezet worden als ultieme klanten relatie tool. Enkele zakelijke partnerships van Pearlcard hieronder uitgelicht.
pearlcard logo
CardHolder
J. de Vries
12546985478542236

Wat zijn de voordelen?

Nieuwe Acquisitie

Doordat uw bedrijf zich aansluit als Private Label is het voor u mogelijk om toegang te krijgen tot de klanten van Pearlcard doormiddel van bijvoorbeeld een item in de nieuwsbrief, het bijwonen van Pearlcard evenementen of het zoeken van de juiste clientèle voor een evenement dat georganiseerd wordt door uw bedrijf. Ook is het mogelijk voor uw bedrijf om in contact te komen met de andere Private Labels om vanuit daar nieuwe kansen te creëren.


Ultieme klanten relatietool

De services van Pearlcard zijn in te zetten als White Label en kan daardoor als ultieme klanten relatietool worden gebruikt. Door de onuitputtelijke bron van mogelijkheden zorgen wij voor de extra service die uw klant verdient geheel onder uw eigen naam. Dit betekent dat de klant te allen tijde zal denken dat zij met dank aan uw bedrijf deze exclusieve service hebben gekregen.

Interesse en nieuwsgierig wat Pearlcard voor uw bedrijf kan betekenen? Neem contact op met Pearlcard!

Contact formulier

Hoe wordt u member bij Pearlcard?

step

Uw klanten krijgen toegang tot hét exclusieve servicenetwerk van Pearlcard.

step

Samen met Pearlcard vergroot u uw doelgroep en creëert u nieuwe kansen.

step

Vergroot de waardering van uw klanten en daarmee ook hun loyaliteit. U blijft het hele jaar door in beeld bij uw klanten.

step

Met Pearlcard heeft u een unieke voorsprong op uw concurrenten.