FAQ


Membership

Hoe word ik member bij Pearlcard?
U kunt op verschillende manieren bij ons lid worden. U kunt ons gemakkelijk bellen op +31(0)88-5115555, een e-mail sturen naar service@pearlcard.com of de membershippagina bekijken voor de mogelijkheden, zowel zakelijk als privé.

Wat is de duur van een membership?
De duur van een membership is afhankelijk van het soort membership die u afneemt. Normaliter is uw privé membership één jaar geldig met de jaarlijkse mogelijkheid om uw lidmaatschap te hernieuwen. Indien u het lidmaatschap heeft verkregen van een relatie, klant of bedrijf is uw lidmaatschap geldig zolang de duur van de samenwerking strekt. Bij vragen over uw membership kunt u altijd contact met ons opnemen.

Hoe maak ik iemand anders lid?
Daarvoor kunt u ons bellen via +31(0)88-5115555, een e-mail sturen naar service@pearlcard.com of uw vriend(in) of collega zich laten inschrijven op onze website. Wanneer u een vriend of vriendin lid maakt ontvangt u €35 euro servicekosten korting op uw eerst volgende aanvraag.

Hoe registreer ik mijn partner?
Uw partner kunt u eenvoudig registreren via het dasboard op uw persoonlijke profielpagina na inloggen. Ontvangt u partner nog geen nieuwsbrieven van ons? Neem dan contact op met uw persoonlijke servicemanager: wij voegen uw partner direct toe.

Wat als ik niet tevreden ben?
Het lidmaatschap heeft altijd minimaal een looptijd van een jaar. In dat jaar doen wij er alles aan om aan uw verwachtingen te voldoen, houden we rekening met uw persoonlijke wensen en nemen ook uw feedback ter harte. Bent u niet tevreden, dan komen wij met een passende oplossing. Na een jaar loopt het lidmaatschap automatisch af en zal telefonisch contact worden opgenomen om te informeren of u geïnteresseerd bent in het verlengen van uw lidmaatschap.


Onze services

Doen jullie meer naast de services die jullie aanbieden?
Uw wensen, dromen en doelen verwezenlijken staat bij Pearlcard voorop. Dat vertaalt zich in unieke kortingen bij onze partners, maar vooral in snelle, zorgvuldige en betrouwbare service die is afgestemd op uw persoonlijke wensen. De mogelijkheden zijn eindeloos, dus informeer gerust naar wat wij voor u kunnen betekenen.

Hoe kan ik mijn service aanbieden op de website van Pearlcard?
Wij staan altijd open voor nieuwe samenwerkingen. Neem contact op via het contactformulier met uw voorstel en wij komen er zo spoedig mogelijk bij u op terug.

Kan ik foto’s of filmopnames maken op georganiseerde Pearlcard reizen en events?
Het is enkel toegestaan om foto’s en filmopnames te maken voor privédoeleinden tijdens onze events, tenzij anders is aangegeven. Voorafgaand aan een reis/event zullen de voorwaarden indien deze afwijken, altijd aan u kenbaar worden gemaakt. - Heeft u mooi beeldmateriaal? Deel het op social media en tag @pearlcard om vermeld te worden! - Wilt u graag professionele foto’s maken of twijfelt u over de voorwaarden? Wij bespreken graag de mogelijkheden met u. - Liever geen beelden van u wegens privacy redenen? Neem contact op met Pearlcard om uw voorkeur te bespreken.


Bestellen en betalen

Welke betaalmethoden accepteert Pearlcard?
In onze webshop kunt u gebruik maken van verschillende betaalmethodes via Mollie Payments.


Waar betaal ik precies voor?
Wanneer u een aanvraag bij Pearlcard doet en wij deze voor u realiseren, berekenen wij u de kosten van de aanschaf. Daarnaast berekenen wij volledig transparant de servicekosten. Deze zullen altijd vooraf aan u kenbaar worden gemaakt.

Zijn er nog andere kosten die ik maak?
Voor verscheidene services worden servicekosten in rekening gebracht. Bij het bepalen van de services die u wilt afnemen, zullen deze kosten uiteraard worden vermeld indien van toepassing.

Wanneer ontvang ik de bevestiging van mijn bestelling?
Dank voor uw bestelling! Wij sturen u binnen een half uur een bevestiging van uw bestelling. Heeft u deze nog niet ontvangen? Het kan zijn dat de bevestiging in uw ongewenste e-mail of spam-map terecht is gekomen. Kunt u hem niet vinden? Neem dan gerust contact met ons op, wij helpen u meteen verder.


Verzenden en annuleren

Hoe lang duurt het voordat ik mijn kaart krijg toegestuurd?
Wij hebben ongeveer vier weken nodig voor de verwerking van uw gegevens en het laten bedrukken van de kaart met uw initialen.


Kan ik mijn bestelling annuleren na aankoop?

Wij raden u aan voorafgaand aan uw bestelling goed de voorwaarden door te lezen weergegeven bij het specifieke product of dienst. Doorgaans zijn de annuleringskosten na betaling 100%, vraag Pearlcard naar de voorwaarden.