Membership

Pearlcard staat voor vertrouwen, kwaliteit en een overtreffende beleving. Met een Pearlcard Membership wordt uw leven iedere dag een stukje leuker gemaakt. Een greep uit de partnerships van Pearlcard. Benieuwd naar wat Pearlcard voor u kan betekenen?
pearlcard logo
CardHolder
J. de Vries
12546985478542236

Wat zijn de voordelen?

Als Member kunt u gebruik maken van de services van Pearlcard. Laat u ook verrassen met leuke, interessante privileges en scherpe product aanbiedingen. Daarnaast kunt u deelnemen aan exclusieve reizen en evenementen die wij  organiseren in samenwerking met onze partners.


Geïnteresseerd?
Bestel dan direct uw Pearlcard voor een unieke introductieprijs van €599,- per jaar en ontvang nu 1 jaar lang één gratis Privium Plus + partner abonnement t.w.v. €370,-. 

Met het Privium Plus + partner abonnement profiteert uw partner van dezelfde voordelen als u. Zo kunt uw partner altijd gebruikmaken van de snelle security- en grenspassage, ook als u niet meereist. Reist u samen? Dan heeft u bovendien beiden toegang tot de Privium Lounges. 


Op dit moment is het aanvragen van het Privium lidmaatschap 
vanwege grote drukte op Schiphol vertraagd. De aanmeldprocedure van uw Privium Plus + Partner lidmaatschap zal daarom met ingang vanaf maart 2023 hervat worden.

Het Membership kan worden beëindigd door schriftelijk op te zeggen tegen het einde van het lopende lidmaatschapsjaar en met inachtneming van een opzegtermijn van één maand.  


Aanvullende vragen? Neem contact met ons op via onderstaande button.

Hoe wordt u member bij Pearlcard?

step

Bestel uw Pearlcard gemakkelijk en veilig via de website.

step

Ontvang een welkomstmail en log direct in op uw account om te zien welke services en aanbiedingen er zijn. U ontvangt uw Pearlcard spoedig thuis.

step

Neem contact op met ieder verzoek groot of klein waar u onze hulp voor nodig heeft per telefoon, e-mail of chat via de website.

step

Wij komen met een passend voorstel voor uw wensen. Alles tot in de puntjes geregeld, zodat u volledig kan genieten.