Burbach Roycroft

Burbach Roycroft. Een initiatief van twee bevlogen makelaars.

Ontstaan uit de passie en liefde voor het makelaarsvak en met een rotsvaste overtuiging om het ‘anders te willen doen’. Want wij zien elk huis als een eigen exclusief merk, ieder met een eigen verhaal. En juist dát verdient de aandacht die het verschil maakt.


Burbach Roycroft gaat custom made te werk. Op geheel eigen wijze bepalen we de ‘storytelling’ van uw huis, waarbij integriteit, loyaliteit en pure enthousiasme onze drijfveren zijn. Onze portfolio houden we bewust klein; want werken op menselijk én excellent niveau maakt onze kwaliteitsbelofte waar.


Tim_PeterPeter Burbach

Ondernemer in hart en nieren. Dat is Peter Burbach Als zoon van een makelaar groeide hij op met het vak en maakte hij al vroeg kennis met de makelaarswereld. In Australië deed hij zijn eerste internationale makelaarservaring op.


Met een rugzak vol expertise keerde hij jaren later terug naar zijn roots om vervolgens in het Haaksbergse familiebedrijf te werken, dat hij enkele jaren later overnam. Met als basis de kernwaarden van zijn vader: vertrouwen en eerlijkheid. Kernwaarden die ook nog altijd in het persoonlijke karakter van Peter verweven zijn. In 2018 richtte hij Burbach Roycroft op.


Tim Kreffer

Een vakspecialist. Betrouwbaar en no-nonsene. Maar bovenal; een mensenmens. Dat is Tim Kreffer in een notendop. Maar ook iemand met een internationaal karakter. Want dat hebben de ondernemende heren gemeen. Ook Tim startte zijn carrière in het buitenland bij een exclusief makelaarskantoor in Beverly Hills, de kapitale voorstad van Los Angeles.


Eenmaal terug in Nederland werkte hij bij diverse makelaars voor hij in 2010 de stap naar het zelfstandig ondernemerschap zette; zijn eigen kantoor in Oldenzaal. In 2013 kwam daar een vestiging in Enschede bij, die hij in 2015 met succes verkocht.


Wat kunt u van ons verwachten?

Een huis is meer dan een vermogen, uitgedrukt in stenen. Dat begrijpen we als geen ander. Een huis is vooral een thuis. Een plek waar geluk woont. En waar juist die emotie een rol speelt bij de aankoop of verkoop van een huis. Daarom schuiven we persoonlijk bij u aan de keukentafel; zodat we de sfeer proeven en u kennismaakt met de kracht van ons creatieve ondernemerschap. Met ‘de beide benen op de grond’ maken we een plan op maat. Een briljante aanpak, anders dan anders, maar één die wel alle verwachtingen overtreft.


Qoute_1En de regie? Die geeft u uit handen en nemen we graag volledig van u over. Zodat u kunt doen wat belangrijk voor u is. Wij ontzorgen. En creëren én activeren met oprechte aandacht een netwerk van ambassadeurs en belangstellenden voor uw huis. Zowel voor als achter de schermen en met de integriteit die u wenst. Hoe we dat doen? Dat verschilt per woning, per persoon en per regio. Maar altijd met een frisse blik en onze persoonlijke touch. Met de inzet van onze solide partners op het gebied van styling, fotografie, design en marketing bepalen we de juiste koers en vertellen we het beste verhaal. Qoute_2


Burbach Roycroft
Geïnteresseerd?
Heeft u al een Membership bij Pearlcard? Log in om gebruik te maken van de diverse services.
login
Om dit product aan te schaffen heeft u een Pearlcard nodig. Bestel hier uw Pearlcard
Review
Vorige maand meegedaan aan 'The Wild & Wine Rally Experience' in Luxemburg, georganiseerd door Pearlcard. Ik had mij, samen met een stel vrienden opgegeven en geen moment spijt gehad. Volgend jaar gaan we zeker weer mee! J. de Vries
Via Pearlcard mijn zakenrelaties uitgenodigd om de bekerwedstrijd te komen kijken vanuit de Skybox. Perfect uitzicht op het veld en uitstekend verzorgd met lekkere culinaire verrassingen. Een zeer geslaagde meeting. P. Bakker
Speciaal voor Pearlcard members waren de deuren van de Bijenkorf voor een dag geopend. Wat een feestje om ontvangen te worden door een private shopping assistent en de winkel voor je alleen te hebben. Ook een beauty touch up behoorde tot het programma. De amuses en patisserie die tijdens het event geserveerd werden, waren heerlijk. ! I. Janssen