Wijnproeven Maastricht

WIJNPROEVEN IN DÉ MAASTRICHTSE WIJNGAARD


Pearlcard kijkt ernaar uit u te verwelkomen op vrijdag 24 mei in het sfeervolle Maastricht, bekend om zijn Bourgondische charme. Vrijdagavond heeft u de vrijheid om te dineren bij onze aanbevolen hotspots in de stad.


Op zaterdagochtend nemen wij u mee naar de Nederlandse wijnbouw bij de Apostelhoeve, het oudste wijnbedrijf van het Nederland. Ervaar de passie voor wijn tijdens een rondleiding door de wijngaarden, pershuizen en kelders, gevolgd door een heerlijke wijnproeverij in de sfeervolle proeflokalen. 


pexels-jill-wellington-39351


VRIJDAG 24 MEI

Geniet van een ontspannen avond met een heerlijk diner in de stad, gevolgd door een luxueuze overnachting in het prachtige vijfsterren Kruisherenhotel, midden in het bruisende centrum. Sluit de avond af met een drankje aan de bar of rust lekker uit voor de wijnproeverij die u de volgende ochtend te wachten staat.


ZATERDAG 25 MEI

Na een ontspannen nacht nodigen wij u uit voor een rondleiding en wijnproeverij bij de prachtige wijngaarden van Apostelhoeve. Na deze unieke ervaring heeft u de rest van de dag vrij om Maastricht op uw eigen manier te verkennen.


Wijnproeven Maastricht
evenement datum: 24 mei 2024  tot  25 mei 2024

Mis deze unieke wijntour in het prachtige Maastricht niet, met slechts een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Reserveer en ontdek de charme van Nederlandse wijn in stijl!

Meld u hier aan