Wine Circle

Via de Wine Circle kunt u op een eenvoudige manier online de mooiste wijnen bestellen en thuis laten bezorgen. Van de verborgen pareltjes van wijnhuizen uit Zuid-Afrika en Chili tot cru’s uit Bordeaux of Bourgogne. Om uw wijnervaring nog mooier te maken, opent de Pearlcard Wine Circle de deuren van de beste chateaus en wijngaarden ter wereld en nemen zij u mee in de historie van de wijnboer. Daarnaast geniet u dankzij de wijnkelderservice van persoonlijk advies van onze wijnadviseurs en krijgt u toegang tot de kelders van vooraanstaande, internationale wijnhuizen.

Wij organiseren wijnreizen voor u en uw vrienden of uw bedrijf naar de schitterendste wijngaarden waar de druiven van de lekkerste wijnen groeien. Wilt u een weekend weg naar de wijnheuvels in Toscane of de Franse Champagne streek? Waar u ook heen wilt – wij maken het mogelijk.

Dit is slechts een voorbeeld uit het brede aanbod van de Pearl Wine Circle Service. Er kan nog zoveel meer met Pearlcard. Door ons brede en unieke netwerk kunnen wij u helpen met vrijwel al uw aanvragen.

← Ga terug