Le Rosey Zomerkampen

Bereid je voor op de Le Rosey Zomerkampen 2019!

De Le Rosey Spirit in twee, drie of vier weken voor jongeren van 8 tot 18 jaar.

De Le Rosey Zomerkampen bieden de mogelijkheid om een ​​glimp op te vangen van de Rosey-geest, onafhankelijker te worden, levenslange vriendschappen te smeden en natuurlijk veel plezier hebben in een paar weken.

Een unieke ervaring in echte Rosey-stijl!

Leef in een internationale en multiculturele omgeving (78 nationaliteiten), waar het wisselen van de ene taal naar de andere even gemakkelijk wordt als het tellen van “één, twee, drie”. Geniet van het adembenemende landschap, of het nu aan het meer van Genève of in de Zwitserse Alpen is met ons uitgebreide aanbod aan sporten en excursies. Ontwikkel je artistieke talenten, theatervaardigheden en muzikale vaardigheden in Rolle in onze futuristische Paul & Henri Carnal Hall, bekend als het kunst- en leercentrum van de school met een kooklaboratorium, beeldende kunst en fotografiekamers, dans-, theater- en muziekstudio’s. In het hart van het gebouw bevindt zich de unieke Rosey Concert Hall met 900 zitplaatsen. Unieke Zomerkampen vanaf CHF 6’200 in samenwerking met fCN.

Meer informatie over de Le Rosey Zomerkampen kunt u vinden op onze website www.roseysummercamps.ch en meer informatie over Le Rosey kunt u vinden op onze website www.rosey.ch.

← Ga terug