Truffel Reis - Piemonte, Italië

Pearlcard biedt u de mogelijkheid om samen met uw partner of gezelschap te genieten van een volledig verzorgde truffelreis. Van 3 tot en met 5 november reizen wij af naar Italië naar de prachtige streek Piemonte. Geniet van fantastische landschappen, lekker eten, een bezoek aan het truffelfestival én natuurlijk mag een traditionele truffeljacht - op zoek naar de beroemde witte truffel - niet ontbreken.


Wilt u ook samen met Pearlcard op truffel avontuur in Piemonte? Wij zien er enorm naar uit om u mee te nemen op deze bijzondere reis naar Italië. Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Geïnteresseerd? Meld u dan direct aan voor deze unieke reis! 


image-asset (1).jpeg


--


PROGRAMMA :


DONDERDAG 3 NOVEMBER 2022

 

VRIJDAG 4 NOVEMBER 2022


ZATERDAG 5 NOVEMBER 2022

  • Stadswandeling door de stad Alba, de stad van de beroemde witte truffel.
  • Bezoek aan dé truffelbeurs
  • Lunch in Italiaanse trattoria
  • Transfer naar Milaan Malpensa Airport 
  • Vertrek van Milaan Malpensa Airport naar Amsterdam Schiphol Airport


TRUFFEL REIS: € 1.995,- per persoon 

*Programma en prijzen zijn onder voorbehoud. De prijs is op basis van twee personen. Meerprijs voor een éénpersoonskamer bedraagt: € 290,- . 


*Prijs en programma zijn onder voorbehoud van wijzigingen en beschikbaarheid. Prijs is inclusief genoemde programma onderdelen en handbagage. Exclusief: niet genoemde diner, reis- en annuleringsverzekering, kosten van persoonlijk aard en ruimbagage. Eventuele ruimbagage is op aanvraag en tegen een meerprijs. Het programma gaat door bij minimaal 16 deelnemers. Na reserveren is kosteloos annuleren niet meer mogelijk, vraag Pearlcard naar de voorwaarden.
Truffel Reis - Piemonte, Italië
evenement datum: 3 november 2022  tot  5 november 2022

Ik heb interesse in de Truffel reis van 3 tot en met 5 november naar Piemonte.

IK MELD MIJ AAN