Royal Polo - Pearlcard Fair

ROYAL POLO AT THE PALACE


Royal Polo at the Palace is een terugkerend Polo weekend met een Paleis als decor. Op 16 en 17 september 2023 wordt Paleis Soestdijk omgetoverd tot de adembenemende locatie waar internationale Polo-teams uit Engeland en Argentinië strijden om de felbegeerde Pearlcard Polo Cup! Te midden van deze grandeur is een luxueuze Royal VIP Lounge waar u kunt genieten van het polo spel met een goed glas en hapjes onder leiding van sterrenkok Tim Golsteijn van restaurant Bougainville.

Bovendien vindt er een tweede editie van de befaamde Pearlcard Fair plaats! Bekijk het spectaculaire spel vanaf het VIP deck en struin langs alle paviljoens van de luxury fair. Pearlcard verrast dit jaar met een uitgebreide Pearlcard Luxury Fair. De bezoekers worden geïnspireerd en verrast op het gebied van: interieur, living, styling, kunst, juwelen, kleding, limited edition boeken, auto's, make-u en meer.


Dit unieke na zomerevenement, met een vleugje koninklijke allure, belooft een onvergetelijk event te worden Mis deze kans niet en meld u nu via Pearlcard aan voor ROYAL POLO AT THE PALACE!


Programma:

Zaterdag 16 september en zondag 17 september (finale dag)

11:30 uur - Opening Royal Club Lounge

13:00 uur - Openingsceremonie – Kanonschot

14:00 uur - Polo Match 1

15:45 uur - Polo Match 2

17:00 uur - Best Pony & Hat of the Day Award

18:30 uur - Einde programma


pexels-bob-jenkin-12754387.jpeg


Informeer Pearlcard naar de beschikbare tickets voor zaterdag 16 of voor de finaledag op zondag 17 september 2023.


Locatie: Paleis Soestdijk

Royal Polo - Pearlcard Fair
evenement datum: 16 september 2023  tot  17 september 2023
Event has passed