Red Bull Ring Oostenrijk

Porsche 718 Cayman S fahren(c)Philip Platzer


Pearlcard heeft enkele tickets kunnen bemachtigen voor een bezoek aan de Red Bull Ring in Oostenrijk en u kunt hier exclusief bij zijn! Beleef een magisch 2-daags spektakel en bezoek één van de populairste autosportcircuits ter wereld. Voel de Red Bull sfeer in Oostenrijk, waar Max straks rond gaat rijden. 


Op donderdag 24 augustus staat er een tour over de racetrack en een rit naar Schönberghof op de planning. Hierna krijgt u een vip tour door de indrukwekkende Red Bull Ring. Afsluitend eet u in het hotel GabelHofen, waar u ook overnacht. Op vrijdag 25 augustus staan er zeer unieke ervaringen op de planning. U heeft de mogelijkheid om met de spectaculaire KTM X-Bow over het circuit te rijden, 4.4 seconde van 0 naar 100 km/u. Ook gaat u in de Porsche 718 Cayman S over het circuit rijden. En u zal in de ultieme off-roader, de INEOS Grenadier, op de zelf ingerichte 4WD testbaan ervaren waar deze auto allemaal in staat toe is. Het belooft een zeer unieke ervaring te worden.


Geïnteresseerd? Pearlcard heeft een aantal unieke tickets kunnen bemachtigen voor de Red Bull Ring om het spektakel van dit exclusieve evenement mee te maken. Vraag uw Pearlcard manager voor de mogelijkheden.defender


Red Bull Ring Oostenrijk
evenement datum: 24 augustus 2023  tot  25 augustus 2023
Event has passed