Pearlcard Open 2023

PEARLCARDOPEN20235-9900000000079e3c


Exclusief als Pearlcard Member krijgt u de mogelijkheid om deel te nemen aan de allereerste editie van de Pearlcard Open 2023. Het golfevent zal plaatsvinden op PGA Catalunya: één van de meest fraaie en unieke golfbanen van Spanje. Het resort is dan ook een vaste locatie voor de European Tour tournaments. Met zijn goed uitgeruste, high tech oefenfaciliteiten en prachtige natuurlijke omgeving leent het resort zich voor de perfecte golfvakantie. Kortom: 'the best location for the best golfresort'


De Pearlcard Open vindt plaats in het voorjaar van 2023 op 13, 14 en 15 april. Tijdens het toernooi op 14 april zult u spelen op de PGA Catalunya waar iedere hole een uitdaging is met prachtige vergezichten. Spelen op deze baan - op slechts 15 minuten van Girona en 75 km van Barcelona - is een waar genot voor iedere speler. U zal overnachten in het 5-sterrenhotel Camiral waar moderne luxe en hedendaagse architectuur bij elkaar komen. Na een spraakmakend en prachtig toernooi is het tevens mogelijk uw reis te verlengen in het wonderschone nabijgelegen Girona of Barcelona. Girona staat bekend om haar beroemde restaurants, prachtige gekleurde huizen aan de Onyar rivier en middeleeuwse bezienswaardigheden. Barcelona is uiteraard het hart van Catalonië.


Meer informatie betreffende het programma of aanmelden voor deze reis? Neem contact met ons op via service@pearlcard.com.


Pearlcard Open 2023
evenement datum: 13 april 2023  tot  15 april 2023
Event has passed