Mille Miglia

12 t/m 18 juni 2023

Reis af naar Italië om de 41ste editie van ‘s werelds meest roemrijke rally, de Mille Miglia, van dichtbij mee te maken. Een waar spektakel waar u nu unieke vip-tickets voor kunt bemachtigen!


U wordt als vip ontvangen in Brescia op de piazza della Vittoria. In de middag bent u te gast op het prachtige landgoed Villa Trasqua voor een hapje en een drankje. Na het bezoek aan het landgoed wordt u ontvangen in de Fiera-hal. Dé hal waar alle auto’s gekeurd worden voorafgaand aan de race en u zelf rond kunt lopen tussen de auto's en coureurs. Afsluitend dineert u in Ristorante CLASSICO en u overnacht in hotel Araba Fenice - Iseo, gelegen aan het prachtige Gardameer. Op 12 juni vindt de officiële start van de Mille Miglia 2022 plaats. Het mooiste uitzicht heeft u vanaf het vip-gedeelte, welke speciaal toegankelijk is voor Pearlcard Members. 


Geïnteresseerd? Pearlcard heeft een aantal unieke tickets kunnen bemachtigen voor de Mille Miglia om het spektakel van dit exclusieve evenement mee te maken. Een gebeurtenis die u niet wilt missen! 


Mille Miglia 2022 start.jpeg


Mille Miglia
evenement datum: 12 juni 2023  tot  12 juni 2023

Meld u snel aan via onderstaande button.

Interesse Mille Miglia