Ijsdriften Zweden

Het is een waar walhalla voor de ijsdrift liefhebber! Vlakbij de bekende Zweedse wintersportplaats Sälen, aan de grens van Noorwegen, ligt een schitterende bevroren meer met een lengte van bijna 14 kilometer. Leer rijden op sneeuw en ijs tijdens deze winterse driving experience


Deze gave vierdaagse reis vindt plaats van vrijdag 27 januari t/m maandag 30 januari 2023 in Zweden. Eenmaal aangekomen op de luchthaven Oslo Gardemoen vertrekken wij naar Sälen en kunt u tijdens de reis genieten van het feeërieke winterwonderland. U verblijft in een traditioneel sfeervol hotel, geniet van unieke diners (waar u onder andere met de pistebully naartoe wordt gebracht), een sneeuwscootertocht en natuurlijk driften tot de max!

Voor de feestliefhebbers is er de mogelijkheid om de grootste après ski club van Zweden te bezoeken voor het ultieme wintersport gevoel! Daarnaast is er de mogelijkheid om met een huskytocht de bossen in te trekken of ga heerlijk ontspannen in bijvoorbeeld de wellness. 


Deze spectaculaire wintereditie gaat door bij een minimum van 10 deelnemers. Geïnteresseerd in deze reis? Neem contact met ons op via de button. 


PEARLCARDHEADER1-9900000000079e3c

Ijsdriften Zweden
evenement datum: 27 januari 2023  tot  30 januari 2023
Event has passed