Golf Open 2024

Stap in de wereld van luxe golfervaringen en bereid je voor op een onvergetelijke golfreis naar het adembenemende Portugal! Of je nu een doorgewinterde professional bent of een gepassioneerde amateur, deze exclusieve golfervaring is voor spelers van alle niveaus.


Reserveer nu jouw deelname voor de tweede editie van de Pearlcard Open op de prachtige Dom Pedro Victoria Golf Course. Deze wereldklasse golfbaan staat bekend om zijn uitdagende holes, weelderige groene fairways en adembenemende uitzichten die jouw golfervaring naar nieuwe hoogten zullen tillen. Creëer onvergetelijke herinneringen, maak nieuwe vrienden en geniet van de competitieve sfeer op een van 's werelds meest uitdagende golfbanen.


De reis vindt plaats van donderdag 11 tot en met zaterdag 13 april 2024 en er zijn slechts enkele plaatsen beschikbaar! Mis deze unieke kans niet om deel te nemen aan de Pearlcard Open in Portugal!


PROGRAMMA


Donderdag 11 april 2024

- 10:30 uur - Aankomst hotel Anantara 

- Ontvangst met een glas prosecco

- Light buffet lunch 

- Vanaf 13:00 uur mogelijkheid om de baan Dom Pedro Victoria te verkennen of de prachtige Old Course 

- Uitgeserveerd diner


Vrijdag 12 april 2024 

- Ontbijt 

- Start Shotgun Dom Pedro Victoria Golf Course

- Lunch op eigen gelegenheid of vrije tijd 

- Uitgeserveerd diner 


Zaterdag 13 april 2024 

- Ontbijt en check out

- Vertrek naar Schiphol Airport 


De reis bedraagt € 1.495,- per persoon (o.b.v. een 2-persoonskamer) en € 1.595,- (o.b.v. een single room) en is volledig verzorgd: inclusief heen- en terugvlucht, twee overnachtingen met ontbijt en voortreffelijke diners. Direct deelnemen aan deze unieke tweede editie van de Pearlcard Open? Hierbij de mogelijkheid om je als eerste in te schrijven!  


Bovengenoemd programma op 11 april (behalve de lunch) is op eigen gelegenheid. De kosten voor de green fee bedragen € 175,- per persoon, huur golfset € 28,- en golf buggy € 60,-. 


Golf Open 2024
evenement datum: 11 april 2024  tot  13 april 2023
Event has passed