Driving Experience

Leer rijden op sneeuw en ijs tijdens deze winterse driving experience. Ervaren instructeurs leren u de kunst van het driften op het exclusieve Pearlcard racecircuit, dat zich bevindt op een bevroren meer. Laat u verwonderen door het scala aan krachtige en speciaal geprepareerde auto's die tot uw beschikking zijn. 


Deze spannende driedaagse reis vindt plaats van woensdag 7 februari tot en met vrijdag 9 februari in Zweden. Na aankomst op de luchthaven van Trondheim vertrekken wij richting Are, waar u gedurende de reis kunt genieten van een feeëriek winterlandschap. U verblijft in een traditioneel en gezellig hotel, genietend van unieke diners, een sneeuwscootertocht en natuurlijk veel ijsdriften! Of u nu een ervaren coureur bent of op zoek bent naar een buitengewone ervaring, ijsdriften in Zweden heeft voor iedereen iets te bieden. 


Bent u enthousiast geworden? Neem direct contact op met Pearlcard voor de voorwaarden en het programma via onderstaande button en reserveer uw plek voor de Pearlcard driving experience!


INFORMEER NAAR DE MOGELIJKHEDEN


Zweden-Salen-winter-2023-IJsdriften-bos-sneeuw-zon3-d21fac42a816d963.jpeg

Driving Experience
evenement datum: 7 februari 2024  tot  9 februari 2024
Event has passed