Christmas concerten - Trijntje Oosterhuis

SOULFUL CHRISTMAS CONCERTEN MET TRIJNTJE OOSTERHUIS 

Vrijdag 15 en/of 22 december - Parc Broekhuizen


Wij bieden u graag de gelegenheid om deel te nemen aan het Soulful Christmas Concert met Trijntje Oosterhuis op vrijdag 15 en/of 22 december op Culinair Landgoed Parc Broekhuizen. Het concert wordt begeleid door pianist Hans Vroomans, voor de ultieme kerstsfeer. 


Vanaf 19:00 uur wordt u verwelkomd met een glas champagne. Geniet van een culinaire ervaring met 5 luxe, kleine gerechtjes voorafgaand aan het concert. Speciaal voor Pearlcard zijn er gereserveerde plaatsen vooraan het podium. Tijdens het concert worden diverse kerstcadeaus weggegeven en is er de mogelijkheid om uw favoriete kerstnummers aan te vragen. Afsluitend heeft u de unieke kans om Trijntje Oosterhuis persoonlijk te ontmoeten tijdens een meet and greet


Kom en vier de magie van de feestdagen op een onvergetelijke manier met het Soulful Christmas Concert van niemand minder dan Trijntje Oosterhuis. Tickets voor het kerstconcert zijn exclusief te boeken met Pearlcard voor € 189,- per persoon, exclusief € 35,- servicekosten per bestelling. 


RESERVEER HIER UW TICKETS


Schermafbeelding2023-11-07om11.15.40Christmas concerten - Trijntje Oosterhuis
evenement datum: 15 december 2023  tot  22 december 2023
Event has passed