Champagne reis Moët Hennessy

CHAMPAGNE REIS

21 T/M 23 SEPTEMBER 2022

Deze reis is helaas volgeboekt. Alvast interesse in een volgende champagne of wijnreis? Geef dan direct uw interesse op voor volgend jaar.


In samenwerking met Moët Hennessy Nederland heeft Pearlcard een unieke reis voor u samengesteld. Van 21 tot en met 23 september reizen wij af naar Noord Frankrijk om de mooiste champagnehuizen te bezoeken tijdens de Moët Hennessy Champagne reis naar Reims. Wij nemen u mee met de Thalys naar Parijs en bezoeken de Maisons van Dom Perignon, Moët & Chandon en Ruinart. Deze dagen genieten wij van heerlijke lunches, een Michelin sterren diner en drinken wij samen de mooiste Champagnes. Wij zien er enorm naar uit om u mee te nemen op deze unieke reis naar Frankrijk langs de mooiste Champagne Maisons van Moët Hennessy.


5


Woensdag 21 september

In de ochtend vertrekken wij vanaf Schiphol met de Thalys naar Parijs. In Parijs aangekomen genieten wij van een gezamenlijke lunch. Aansluitend brengen wij een bezoek aan the Private boutique van Moët Hennessy. Na dit bezoek reizen wij - per luxe touringcar - af naar Reims, ook wel de Art Deco stad van Europa genoemd. De eerste avond is naar vrije invulling. Optioneel bent u van harte welkom om aan te sluiten voor het diner. Of geniet deze eerste avond op eigen gelegenheid van de prachtige stad Reims. 


Donderdag 22 september

Na het ontbijt vertrekken wij naar Abbey of Hautvillers. Hier krijgen wij een tour door de Abbey kerk, het park en het klooster. Gevolgd door een exclusieve tasting van Dom Pérignon. Wij sluiten het bezoek af met een Dom Pérignon lunch bij Trianon Résidence. Na de lunch vertrekken wij naar Maison Moët & Chandon. Hier krijgen wij een privé tour door de kelders en sluiten wij af met een Moët & Chandon tasting. ’s Avonds dineren wij in het met een Michelin ster bekroonde Restaurant Le Royal *.


Vrijdag 23 september

Na het ontbijt vertrekken wij naar Maison Ruinart. Wij bezoeken de kelders van dit prestigieuze champagnehuis en de vroegere krijtmijnen welke geregistreerd staan, als UNESCO-werelderfgoed. Na de Ruinart tasting volgt een Ruinart lunch. In de middag vertrekken wij weer per touringcar naar Parijs. De Thalys brengt ons begin van de avond weer terug naar Schiphol. 


3


Champagne reis Moët Hennessy
evenement datum: 21 september 2022  tot  21 september 2022
Event has passed