EARTHTODAY X PEARLCARD

Wij geven om onze planeet. Vandaar dat Pearlcard via EarthToday de aarde meter voor meter gaat beschermen. Wat kunt u hiervoor doen? Wij dragen voor elke eerste aanvraag bij Pearlcard geld af voor de bescherming van meer vierkante meters (m²) natuur. Help ons door gratis uw m² te collecten en onze missie te volgen via: EarthToday.com/Pearlcard. Met uw persoonlijke meters maken wij samen de wereld een stukje groener!


Zodra u een eerste aanvraag heeft gedaan, krijg u naast een bevestiging ook, binnen een uur, een e-mail waarin u uw m² kunt collecten. U krijgt deze m² van ons cadeau, wij hebben deze al voor u betaald!


Meer over EarthToday

EarthToday is een community van changemakers met de missie om 50% van de aarde te beschermen tegen 2050. Op EarthToday.com kan iedereen zich aansluiten door een eigen stukje natuur te beschermen voor €1,20 per m². Pearlcard doet u deze m² cadeau bij elke eerste aanvraag bij Pearlcard. Daarnaast krijgt u ook de mogelijkheid om bij elke aankoop zelf vierkante meters te beschermen. Zo kunnen wij onze planeet samen beschermen, meter voor meter. Voor elke m² die u beschermt ontvangt u een uniek digitaal ‘bewijs van bescherming’, geregistreerd op uw naam. De geografische locatie van deze beschermde m² wordt ook gemarkeerd door een virtuele vlag en is virtueel te bezoeken. De m² worden beschermd door de leden van de Union of Nature, een internationaal samenwerkingsverband van erkende natuurbeschermingsorganisaties en voor elke m² beschermd via EarthToday wordt een nieuwe m² in bescherming genomen. Zo kunnen wij collectief een wereldwijd initiatief creëren om natuurbescherming te versnellen. Bescherm ook uw eigen stukje natuur in Brazilië, Kenia, Portugal, Argentinië of zelfs in ons eigen Brabant #JoinEarthToday #JoinPearlcard

Bekijk de Pearlcard pagina op Earth Today