Vacatures
Pearlcard
donderdag 1 december 2022

Vacature: marketing, communicatie & event stagiair

Pearlcard biedt een uitdagende functie op het gebied van marketing, communicatie & events in hartje Amsterdam! Ben jij gemotiveerd, bereid veel verantwoordelijkheid op je te nemen en wil jij de top van ondernemend Nederland leren kennen? Dan is een stage bij Pearlcard iets voor jou!


DE FUNCTIE.

Als marketing communicatie & event stagiair ben je medeverantwoordelijk voor het creëren van een consistente communicatiestrategie. Onze communicatie naar de members verloopt via nieuwsbrieven en uitnodigingen, website, maar uiteraard hebben wij ook onze social mediakanalen. Daarnaast organiseren wij exclusieve events en reizen voor onze members, waarvoor organisatietalent een pré is! 


JOUW VERANTWOORDELIJKHEDEN.

Wij zijn op zoek naar een creatief en gestructureerd - initiatiefnemend en flexibel - sociaal en ontzettend gemotiveerd - goede skills in Instagram en LinkedIn - vlot kan schrijven en beschikt over een vloeiende beheersing van Nederlandse taal (in woord en schrift) en fulltime beschikbaar is. 


WAT BIEDEN WIJ.

Je komt op een prachtige locatie aan het Vondelpark te werken binnen een gezellig en jong team. Jij krijgt de ruimte voor je eigen creatieve ontwikkeling en zult elke dag leren. Daarnaast woon je exclusieve events bij en heb je de mogelijkheid om een zakelijk netwerk op te bouwen. 


Ben jij of ken jij iemand in jouw omgeving, die op zoek is naar een uitdagende stage binnen een snel groeiende, dynamische omgeving en die zich kan vinden in het bovenstaande profiel? Stuur jouw motivatiebrief en CV naar annefleur@pearlcard.com.