Tickets - Palmer Sport

ONVERGETELIJKE RIJERVARING IN EEN FORMULA 3000 AUTO

21 T/M 22 SEPTEMBER 2022


Wilt u weten hoe het voelt om Max te zijn? Ga dan met ons mee naar PalmerSport! U brengt een hele dag door met het rijden in een ongeëvenaarde collectie van performance auto's op Bedford Autodrome. De ruime uitloopstroken geven de unieke vrijheid om harder en sneller te rijden dan waar ook ter wereld in een inspirerende omgeving. Natuurlijk in alle veiligheid! 


PalmerSport biedt een adembenemende, opwindende en onvergetelijke rijervaring! Maak kennis met de Land Rover Defender, BMW M4 GTP, Palmer JP LM, Caterham PalmerSport editon, Renault Clio Cup Racer, Caterham Pursuit, Sodi GT5 cart en als klap op de vuurpijl de Formula 3000!


De prijs per persoon (op basis van tweepersoonskamer) bedraagt €1.995,- inclusief btw en servicekosten. Meerprijs voor een eenpersoonskamer is op te vragen bij Pearlcard. Let wel; er is slechts een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Meld u nu aan om uw plek veilig te stellen!


Programma

21 SEPTEMBER

15:30 | Vertrek vanaf Amsterdam naar Londen Luton

16:30 | Transfer naar Bedford en incheck in The Bedford Swan Hotel

19:00 | Diner in restaurant


22 SEPTEMBER

07:00 | Transfer naar Palmer Sport

07:45 | Registratie en ontbijt bij Palmer Sport

08:30 | Video Briefing van sky F1 commentator Martin Brundle 

09:00 | Start van de dag; Maak kennis met de instructeur van de eerste auto van de dag, leer de besturing kennen en zet uw voet op het gaspedaal.

12:15 | Een eersteklas lunch

13:15 | Restart; Een adrenaline-rijke middag ligt in het verschiet terwijl uw zelfvertrouwen groeit met meer auto's om te besturen.

16:30 | Afternoon tea

16:45  | Prijsuitreiking; De felbegeerde Palmer Sport trofee wordt uitgereikt aan de beste coureur

17:30 | Transfer naar Luchthaven Londen Luton

20:10 | Vertrek vanaf Londen Luton naar Amsterdam


Algemene voorwaarden:

Prijs en programma zijn onder voorbehoud van wijzigingen en beschikbaarheid. Exclusief reis- en annuleringsverzekering, niet genoemde lunches en diners; dranken en kosten van persoonlijke aard. Het programma gaat door bij minimaal 15 deelnemers. Na reserveren is kosteloos annuleren niet meer mogelijk, vraag Pearlcard naar de voorwaarden. 


Palmer Sport


Tickets - Palmer Sport
Geïnteresseerd?
Heeft u al een Membership bij Pearlcard? Log in om gebruik te maken van de diverse services.
login
Om dit product aan te schaffen heeft u een Pearlcard nodig. Bestel hier uw Pearlcard
Review
Vorige maand meegedaan aan 'The Wild & Wine Rally Experience' in Luxemburg, georganiseerd door Pearlcard. Ik had mij, samen met een stel vrienden opgegeven en geen moment spijt gehad. Volgend jaar gaan we zeker weer mee! J. de Vries
Via Pearlcard mijn zakenrelaties uitgenodigd om de bekerwedstrijd te komen kijken vanuit de Skybox. Perfect uitzicht op het veld en uitstekend verzorgd met lekkere culinaire verrassingen. Een zeer geslaagde meeting. P. Bakker
Speciaal voor Pearlcard members waren de deuren van de Bijenkorf voor een dag geopend. Wat een feestje om ontvangen te worden door een private shopping assistent en de winkel voor je alleen te hebben. Ook een beauty touch up behoorde tot het programma. De amuses en patisserie die tijdens het event geserveerd werden, waren heerlijk. ! I. Janssen