Le Rosey zomerkampen

Le Rosey – The legendary school for Life!

 

Ontdek Le Rosey, één van de meest uitzonderlijke, legendarische internaten in de wereld. Een plek waar rijke traditie en moderne vooruitzichten elkaar ontmoeten in een ongeëvenaarde internationale leer- en leefomgeving voor studenten van de leeftijd tussen 8 en 18 jaar.


Dit jaar organiseert Le Rosey twee verschillende zomerkampen: Le Rosey in Rolle - gelegen aan het meer van Genève - en Le Régent in Crans-Montana. Deze kampen zijn de ultieme gelegenheid om kinderen te laten studeren en kennis op te laten den na zoveel weken zonder school, gecombineerd met sport en andere activiteiten, zoals golf. 

 

Geniet van een zomer om nooit te vergeten! De perfecte mix van academische studies en activiteiten die helpen dromen en doelen van uw kinderen te bereiken! Laat uw kinderen op avontuur gaan, nieuwe passies ontdekken, nieuwe vrienden maken en genieten van het zonnigste gebied van de prachtige Zwitserse Alpen.

 

Bij Régent Camps zijn de academische lessen interessant en gebaseerd op de realiteit. De ervaren docenten denken graag buiten het kader en passen innovatieve lesmethoden toe die helpen om kennis buiten het klaslokaal te brengen.

 

Kortom unieke zomerkampen voor diegenen die zich uitstekend voor willen bereiden op universitaire studies in Europa en de Verenigde Staten.

 


Le Rosey Campus - 05


Le Rosey zomerkampen
Geïnteresseerd?
Heeft u al een Membership bij Pearlcard? Log in om gebruik te maken van de diverse services.
login
Om dit product aan te schaffen heeft u een Pearlcard nodig. Bestel hier uw Pearlcard
Review
Vorige maand meegedaan aan 'The Wild & Wine Rally Experience' in Luxemburg, georganiseerd door Pearlcard. Ik had mij, samen met een stel vrienden opgegeven en geen moment spijt gehad. Volgend jaar gaan we zeker weer mee! J. de Vries
Via Pearlcard mijn zakenrelaties uitgenodigd om de bekerwedstrijd te komen kijken vanuit de Skybox. Perfect uitzicht op het veld en uitstekend verzorgd met lekkere culinaire verrassingen. Een zeer geslaagde meeting. P. Bakker
Speciaal voor Pearlcard members waren de deuren van de Bijenkorf voor een dag geopend. Wat een feestje om ontvangen te worden door een private shopping assistent en de winkel voor je alleen te hebben. Ook een beauty touch up behoorde tot het programma. De amuses en patisserie die tijdens het event geserveerd werden, waren heerlijk. ! I. Janssen