Elektrified Cape to Cape rally 2023

Beleef de ultieme krachtproef: de Cape to Cape rally van 27 april t/m 4 mei 2023! Een bloedstollende volledig elektrische rally van de NoordKaap tot Punta Tarifa, het meest zuidelijke puntje van Europa. Het doel: zo snel mogelijk 6.000 km afleggen, in teams van 3 personen per auto.


De Cape to Cape Rally 2023 kent 3 etappes: (1) de route van Nederland naar de Noordkaap, (2) de feitelijke wedstrijd tussen de Noordkaap en Punta Tarifa in Zuid-Spanje en (3) de terugreis. Totale afstand ca. 12.000 kilometer in  alle denkbare landschappen. Zo veranderen de noordelijke weersomstandigheden van uur tot uur en start u mogelijk zelfs in een heuse sneeuwstorm, zoals de deelnemers in eerdere edities is overkomen!


CA2-5a8d271d32fa48de


PROGRAMMA

DE EERSTE ETAPPE - 27 T/M 29 APRIL 2023

• De eerste etappe, ná de publieksstart in Nederland, is de aanrijroute naar de wedstrijdstart op de Noordkaap nabij Honningvag in Noorwegen. 


DE TWEEDE ETAPPE - 30 APRIL T/M 4 MEI 2023

• De rally zelf (de tweede etappe) zal in twee klasses worden verreden: een Tesla-klasse en een ‘Overall Electrified’-klasse.

• En bestaat uit de volgende onderdelen: de afdaling, op tijd, van de Noordkaap naar Honningvag (ca. 30 km), korte kaartleesstukken, een aantal belangrijke routekeuzes in Denemarken, Duitsland en Frankrijk en een puntenrittraject in Spanje. Afsluitend zal er in een Tarifa een prize giving dinner plaatsvinden.


DE DERDE ETAPPE - 4 MEI 2023

• De derde etappe is de terugreis naar huis. Deze laatste etappe wordt niet meer centraal door de organisatie gecoördineerd, wel kunnen wij op aanvraag aanvullende faciliteiten voor u arrangeren. Informeer hiervoor bij uw Pearlcard Manager.


Elektrified Cape to Cape rally 2023
Geïnteresseerd?
Heeft u al een Membership bij Pearlcard? Log in om gebruik te maken van de diverse services.
login
Om dit product aan te schaffen heeft u een Pearlcard nodig. Bestel hier uw Pearlcard
Review
Vorige maand meegedaan aan 'The Wild & Wine Rally Experience' in Luxemburg, georganiseerd door Pearlcard. Ik had mij, samen met een stel vrienden opgegeven en geen moment spijt gehad. Volgend jaar gaan we zeker weer mee! J. de Vries
Via Pearlcard mijn zakenrelaties uitgenodigd om de bekerwedstrijd te komen kijken vanuit de Skybox. Perfect uitzicht op het veld en uitstekend verzorgd met lekkere culinaire verrassingen. Een zeer geslaagde meeting. P. Bakker
Speciaal voor Pearlcard members waren de deuren van de Bijenkorf voor een dag geopend. Wat een feestje om ontvangen te worden door een private shopping assistent en de winkel voor je alleen te hebben. Ook een beauty touch up behoorde tot het programma. De amuses en patisserie die tijdens het event geserveerd werden, waren heerlijk. ! I. Janssen