Burbach Roykroft - Ambt-Delden

Wellicht is dit buiten – dat voelt als een heus landgoed – uw volgende stap. 


Gelegen aan de golfbaan. Met onder meer een gastenverblijf, tennisbaan en royale vijver met vlonderterras. Een plek waar dromen mag maar eigenlijk niet meer hoeft. 


Privacy verzekerd. 

Het prachtige witte landhuis ligt verstopt in de bossen. Thuiskomen is elke keer weer een genoegen: de poort draait automatisch open en aan het einde van de oprijlaan wacht een royaal, rond voorplein. Het portiek biedt een gastvrije entree. Het torentje en het rode leistenen dak vormen een welkome afwisseling met andere Twentse landhuizen. Samen met de overdekte terrassen, zwembad en de uitgestrekte weides vormt dit een charmant geheel.


Ultiem comfort 

Het huis voorziet in alle denkbare comfort en beschikt over hightech domotica. Zo is het zwembad voorzien van een elektrisch bedienbare, inklapbare glazen kap, waardoor winterzwemmen een stuk aantrekkelijker wordt. Er is vloerverwarming en op de eerste verdieping zijn twee luxe slaapsuites gecreëerd. Uiteraard voorzien van airconditioning. Het geluid en de temperatuur regelt u automatisch. Ook aan uw veiligheid is gedacht. Er zijn maximale voorzieningen getroffen zodat u zich altijd geborgen voelt. 


Een perfecte dag 

Voor een perfecte dag hoeft u uw huis nauwelijks uit. Paardenliefhebbers met een buitenrit. Golfers starten misschien wel met 9 holes. Lunchen kan op een van de terrassen onder de veranda. De keuken met professioneel fornuis is uitgerust voor culinaire hoogstandjes. ’s Middags moet er misschien nog wat gewerkt of - als u wilt - geklust worden. Rond vijven verzamelt iedereen op het terras bij het zwembad. Daar is ook een buitenbar, buitenkeuken en openhaard. Vrienden of familie sluiten aan. Genietend van mooie gesprekken en een gevuld glas weerspiegelt de ondergaande zon in de vijver. Wie wil kan blijven overnachten. 


Fantastische ligging

U woont midden tussen het wild, roofvogels, weides en bossen. Binnen een paar minuten zit u op de A1/A35. In het gastvrije, ietwat voorname Delden vindt u nog een echte bakker, slager en groenteman. Rondom de oude Blasiuskerk is maandelijks een levendige streekmarkt. Het stadje is al eeuwenlang verbonden met landgoed Twickel en de omliggende landerijen. Er is een treinstation en een uitgebreid culinair aanbod.


Energielabel: C


Adres: Almelosestraat 15, Ambt-Delden 

Vraagprijs: € 3.385.000,- k.k.2901


Burbach Roykroft - Ambt-Delden
Geïnteresseerd?
Heeft u al een Membership bij Pearlcard? Log in om gebruik te maken van de diverse services.
login
Om dit product aan te schaffen heeft u een Pearlcard nodig. Bestel hier uw Pearlcard
Review
Vorige maand meegedaan aan 'The Wild & Wine Rally Experience' in Luxemburg, georganiseerd door Pearlcard. Ik had mij, samen met een stel vrienden opgegeven en geen moment spijt gehad. Volgend jaar gaan we zeker weer mee! J. de Vries
Via Pearlcard mijn zakenrelaties uitgenodigd om de bekerwedstrijd te komen kijken vanuit de Skybox. Perfect uitzicht op het veld en uitstekend verzorgd met lekkere culinaire verrassingen. Een zeer geslaagde meeting. P. Bakker
Speciaal voor Pearlcard members waren de deuren van de Bijenkorf voor een dag geopend. Wat een feestje om ontvangen te worden door een private shopping assistent en de winkel voor je alleen te hebben. Ook een beauty touch up behoorde tot het programma. De amuses en patisserie die tijdens het event geserveerd werden, waren heerlijk. ! I. Janssen