Private events

Niets gaat te ver voor de Pearlcard Event Service. Een rally met eigen auto’s of klassieke bolides organiseren? Een telefoontje met uw Pearlcard Manager en het wordt geregeld. Plannen voor een seminar, een kennistafel of ander zakelijk evenement? Laat het ons weten en we organiseren het event conform uw eisen en wensen. Datzelfde geldt voor bijzondere momenten in uw persoonlijke leven, zoals verjaardagen, jubilea, themafeesten en zelfs huwelijken! Op de zaak, thuis of op een bijzondere locatie, zoals bijvoorbeeld in een museum. Ook foto- of videoreportages kunnen we regelen om die onvergetelijk dag voor altijd vast te leggen en later te kunnen herbeleven. Desgewenst stelt Pearlcard tevens een dagprogramma voor u samen, compleet met dagvoorzitter, keynoters, cabaretiers en muzikanten. Uiteraard verzorgen wij ook de catering en de aankleding van uw event tot in de puntjes.

Pearlcard organiseert regelmatig handelsmissies, waarbij het zakelijke en ook het optionele programma perfect verzorgd zijn. U bezoekt geselecteerde bedrijven, ontmoet interessante zakenrelaties en krijgt ook een portie cultuur te zien.
Wij zoeken altijd naar bijzondere bestemmingen en zijn zo ook al in Argentinië, Chili, Zuid-Afrika, en Duitsland beland waar we zelfs het Oktoberfest mochten meemaken.

← Ga terug

Event locaties