DZAP

Wij verleggen grenzen; bij klanten en onszelf. Door het ontwerpen en realiseren van gebouwen en interieurs met een eigen identiteit. Een identiteit die verdergaat dan wat een klant – eigenaar dan wel gebruiker – voor mogelijk houdt. De wijze waarop we dat samen doen geeft energie en plezier, wat we opleveren maakt voldaan en trots. Wij zijn DZAP!

Als toonaangevende speler in Nederland ontwerpen en realiseren we aansprekende en soms zelfs spraakmakende interieurs. Dat doen we sinds 1995 voor gerenommeerde klanten in vrijwel alle denkbare marktsectoren en in projecten van sterk uiteenlopende aard, omvang en complexiteit. Onze klanten variëren van lokale helden tot en met ware wereldspelers. We verankeren hun identiteit, cultuur en bedrijfsprocessen in een eigentijdse, toekomstvaste werkomgeving.

In de ontwerpfase leven we ons gedegen in, kruipen we zogezegd ‘onder de huid’ van onze klant.

We identificeren ambities, doelstellingen, wensen en eisen. We interviewen, onderzoeken, prikkelen en dagen uit om te bepalen wat er echt toe doet. En om te begrijpen waar we grenzen kunnen verleggen. We zetten samen kaders, top-down. Maar we geven daaraan bottom-up invulling. Daarmee bouwen we aan draagvlak. En zo ontwerpen we interieurs die het potentieel van een organisatie en haar medewerkers werkelijk recht doen – of zelfs versterken. Comfortabel en aantrekkelijk. Maar bovenal werkbaar, haalbaar en maakbaar. Want wat we ontwerpen, kunnen we ook realiseren. Altijd. Conform ontwerpspecificaties, op tijd en binnen budget. Gegarandeerd! Daarvoor hebben we onze unieke Design & Build aanpak met 100% duidelijkheid en zekerheid.

We zijn een ambitieus team van ruim 50 mensen; volledig onafhankelijk in ons denken en doen. Bevlogen voor het vak en betrokken bij de zaak, de klant en het project. Uitermate flexibel en meegaand waar en zolang het kan, maar vasthoudend en resoluut waar het professioneel gezien moet. Maar altijd met de intentie om onze klant gerust te stellen, volledig te ontzorgen en blij te maken. Wij zijn DZAP.

← Ga terug