Brand van Egmond

Het Brand van Egmond atelier

Al meer dan een kwart eeuw ontwerpt William Brand vanuit zijn atelier in Naarden exclusieve verlichting. Samen met zijn team heeft hij Brand van Egmond tot een merk gemaakt dat internationaal bekend staat om creaties die even avant-gardistisch als uniek zijn.

Exclusieve Brand van Egmond aanbieding

In het Brand van Egmond atelier wordt elk lichtsculptuur met de hand vervaardigd door ervaren ambachtslieden. Passie voor traditioneel vakmanschap en de drang naar innovatie zijn duidelijk herkenbaar in de hoogwaardige afwerking. Het resultaat is een lichtsculptuur die door velen wordt gezien als een kunstobject.

Speciaal voor alle Pearlcard ‘BLACK’ leden heeft William Brand 10 kroonluchters uit zijn meest iconische collecties geselecteerd: Kelp, Eve, Shiro, Fractal Cloud, Arthur, Crystal Waters, Hollywood Icicles, Sultans of Swing, Flower Power en Love You Love You Not. Elke kroonluchter is een blikvanger in uw woning, maar ook uw kantoor kunt u een exclusieve en karaktervolle uitstraling geven met een Brand van Egmond lichtsculptuur.

Bezoek het Brand van Egmond atelier

U kunt op afspraak een rondleiding krijgen door het atelier in Naarden om de speciaal voor u geselecteerde ‘Pearlcard’ lichtsculpturen bekijken. Bezoek de website van Brand van Egmond voor meer informatie over William Brand en de diverse collecties: www.brandvanegmond.com

 

← Ga terug