Events

Een prachtig event tot in ieder detail georganiseerd, brengt u veel kansen en mogelijkheden. Voor persoonlijke of zakelijke contacten organiseren wij  inspirerende events, jubileum en personeelsfeesten, vergaderingen, privé feesten, productpresentaties en nog veel meer. Van het organiseren van een rally met eigen auto’s of klassieke bolides tot het plannen van een seminar, kennistafel of ander zakelijk evenement. Op de zaak, thuis of op een bijzondere locatie, zoals bijvoorbeeld in een museum. Pearlcard stelt voor u een dagprogramma samen, compleet met dagvoorzitter, keynoters, cabaretiers en muzikanten. Uiteraard verzorgen wij ook de catering en de aankleding van uw event tot in de puntjes. Ook foto- of videoreportages kunnen we regelen om die onvergetelijk dag voor altijd vast te leggen en later te kunnen herbeleven.

“De Pearlcard Event Service organiseert al uw evenementen. Volledig op maat en afgestemd op de identiteit van uw bedrijf.”

Laat u inspireren door de onderstaande selectie aan services, maar weet dat er nog meer mogelijk is. Geen vraag is te gek voor de Pearlcard Event Service. Door ons brede en unieke netwerk kunnen wij u helpen met vrijwel ieder verzoek!


Benieuwd naar onze andere services?

Bekijk al onze services