Wij houden van het leven
en alles wat het te bieden heeft

Pearlcard houdt, net als u, van het leven en alles wat het te bieden heeft. Het optimale uit het leven halen is een kunst op zich, vergt ook tijd en daar ontbreekt het wel eens aan. Het vinden van de ‘parels’ in het leven vereist de juiste kennis en het juiste netwerk en ook creativiteit en een oplossingsgerichte instelling. Dat vindt u bij Pearlcard, een service ontstaan vanuit de overtuiging dat wij u kunnen helpen bij het vinden van die parels.

Wij zijn ervoor wie zorgeloos van het leven wil genieten, van de unieke momenten en ook nieuwe ervaringen wil opdoen, maar zo door de hectiek van alledag wordt opgeslokt dat het er te weinig van komt.

“De zoektocht naar geluk, verrijking en betekenis, waarbij comfort, kwaliteit en snelheid centraal staan.”

Wij staan altijd voor u klaar en denken met, maar vooral ook voor u mee. Wij gaan door waar anderen vaak afhaken. Wij zoeken naar een oplossing of invulling die volledig aansluit op uw wensen. Ons doel is u een leven bieden waar u écht in leeft!

Pearlcard biedt oneindig veel mogelijkheden binnen een brede selectie aan services waaronder Lifestyle, Travel, Concierge, Healthcare, Trusted Advisors en Events. De mensen achter Pearlcard zijn gedreven, toegewijd en snel in het voorzien en regelen van het scala aan mogelijkheden. Pearlcard biedt toegang tot nieuwe ervaringen, oplossingen en ideeën!

EEN GREEP UIT ONZE PEARLCARD MANAGERS

Jerica van Schijndel

Jerica van Schijndel

Pearlcard Manager

Sascha Versloot

Sascha Versloot

Pearlcard Manager

Sjoerd Groot

Sjoerd Groot

Pearlcard Client Relations

Dominique Voncken

Dominique Voncken

Pearlcard Event Manager

Anne Fleur Swart

Anne Fleur Swart

Pearlcard Events & Marketing

Lara Houben

Lara Houben

Pearlcard Private Label Expert


Heeft u vragen? Wij helpen u graag verder.

De Pearlcard

Een kaart die deuren opent

Bekijk de kaarten