TukTuk Challenge Sri Lanka

De meest bizarre rally van het jaar

Zaterdag 17 september t/m zondag 25 september 2022


Van 17 tot en met 25 september rijdt u vijf dagen in een eigen TukTuk dwars door de indrukwekkende binnenlanden van het prachtige Sri Lanka. Alle bekende kaartlees-systemen komen aan bod. Van pijlen, punten, baris tot grensbenaderingen. 


Op zaterdag 17 september vertrekt het gezelschap via Dubai naar Sri Lanka. De eerste dag geniet u van het land en en sluiten wij de avond af met een kick-off diner in het hotel. De volgende ochtend gaat de rally officieel van start! Van maandag tot en met vrijdag rijden de equipes de route die u brengt langs adembenemende plekjes. Elke dag wordt er ongeveer 150 km afgelegd. Op vrijdagavond wordt de rally feestelijk afgesloten met een prijsuitreiking tijdens een feestelijk galadiner. Op zaterdag kunt u prettig bijkomen van het avontuur en op eigen wijze Colombo en omgeving verder verkennen. Op zondagmiddag reist u weer af naar Nederland. 


De prijs bedraagt € 6.600,- inclusief btw per equipe (2 personen). De prijs is inclusief TukTuk, hotel en vlucht. Er kunnen slechts 20 equipes meedoen aan dit spectaculaire avontuur! Voor vragen betreft deze bizarre reis neem gerust contact op met uw persoonlijke Pearlcard Manager.


Geïnteresseerd? Meld u snel aan via onderstaande button. 


Programma

Dag 1: zaterdag 17 september 

  • Vertrek via Dubai naar Sri Lanka.

Dag 2: zondag 18 september 

  • Korte rijinstructie TukTuk kick-off diner.

Dag 3-7: maandag 18 t/m vrijdag 23 september

  • Overdag een etappe van circa 150 km;
  • Minimaal 2 behendigheidsproeven;
  • Tussenstand en uitreiking dagprijzen;
  • Vrijdagavond prijsuitreiking.

Dag 8: zaterdag 24 september 

  • Colombo en omgeving ontdekken.

Dag 9: zondag 25 september 

  • Terugvlucht Nederland, Schiphol.


Algemene voorwaarden:

Alle deelnemers rijden in een ter plaatse ter beschikking gestelde TukTuk voor 2 personen. Na betaling zijn de annuleringskosten 100%, vraag Pearlcard naar de voorwaarden.

TukTuk Challenge Sri Lanka
evenement datum: 17 september 2022

Meld u hier aan

open external link