Oester tour Zeeland

OesterTourZeeland24-25maart20232-9900000000079e3c


Programma

Het programma bestaat uit 4 onderdelen:


Bijzondere vaartocht naar de kweekgronden. Na de boottocht stapt u met waadpakken het water in en krijgt u midden in de Oosterschelde uitleg over het kweekproces van de oester waarna we uiteraard oesters zullen proeven;

Een unieke rondleiding over de historische oesterputten waarbij u alles te weten komt over het verwerkingsproces van oesters;

Een workshop waarmee u een ster wordt in het openen van oesters en tevens leert welke bereidingen u er aan kunt geven;

Afhankelijk van het getijde krijgt u voorafgaand of na de rondleiding een smaakvolle proeverij en lunch. U zal bij binnenkomst worden ontvangen met een heerlijk glas champagne met aansluitend een proeverij van rauwe oesters, gevolgd door een prachtig Fruits de Mer plateau (zie voorproefje op de foto). Hier worden 2 mooie glazen Zeeuwse wijn en water bij geserveerd. 


Overnachting

Na afloop van de oester tour kunt u optioneel genieten van een heerlijk diner en overnachting in het charmante Badhotel Domburg van 24 op 25 maart.


Badhotel Domburg ligt vrijwel aan de voet van de duinen. Het bos, de stranden en de heerlijke Zeeuwse zeewind zijn altijd dichtbij. Het centrum van Domburg ligt op steenworpafstand. Tevens kunt u gebruik maken van de ontspannende spa faciliteiten die Badhotel Domburg te bieden heeft. Deze overnachting is op basis van huidige beschikbaarheid. Vraag uw Pearlcard Manager naar de mogelijkheden.


Schermafbeelding2022-11-11om10.53.14-990000000003cf3c


Oester tour Zeeland
evenement datum: 24 maart 2023  tot  25 maart 2023

Meld u nu aan voor de unieke oester tour met of zonder overnachting

Meld u aan