Tickets - Grand Prix Singapore

GRAND PRIX SINGAPORE

WOENSDAG 28 SEPTEMBER TOT EN MET DINSDAG 4 OKTOBER 2022

Dit arrangement is niet meer te boeken, alvast geïnteresseerd in de Grand Prix van volgend jaar of een andere race die u wilt bijwonen? Neem dan direct contact op met uw Pearlcard Manager of geef uw interesse op via de button.


Bezoek nu met Pearlcard de Grand Prix van Singapore van woensdag 28 september tot en met dinsdag 4 oktober 2022. Met dit 7-daagse arrangement kunt u alle vrije trainingen, de kwalificatie en de race van dichtbij meemaken! U overnacht in het Ibis MacPherson hotel, gelegen op slechts 12 minuten afstand van het circuit.


Aangezien de trainingen, kwalificatie en de race zelf voornamelijk s' avonds plaatsvinden, heeft u gedurende de week veel vrije tijd om Singapore te ontdekken. Tips voor eventuele excursies: breng een bezoek aan de Univeral Studios, Chinatown, Gardens by the Bay, Sensota en Hotel Marina Bay Sands.


Meld u nu aan om uw plek veilig te stellen! 


Programma

WO 28 SEPTEMBER 

9411_ho_00_p_1024x768-e79765ce0025e017

Vertrek naar Singapore, via Doha, vanaf Amsterdam Schiphol Airport met Qatar Airways.


DO 29 SEPTEMBER

Aankomst Singapore, transfer op eigen gelegenheid, inchecken Hotel Ibis MacPherson en vrije tijd Singapore.  

VR 30 SEPTEMBER

Bezoek 1e en 2e vrije trainingen (1e en 2e) Grand Prix Singapore. Met uw toegangskaart kunt u tevens na afloop van het raceprogramma diverse concerten bijwonen.


ZA 01 OKTOBER

Overdag vrije tijd in Singapore (tip: breng een bezoek aan Chinatown of de Universal Studio's). 's Avonds vindt de derde vrije training en kwalificatie plaats. 

shawnanggg-jvp_lZydFWc-unsplash-46bb9d7ae8d8aebe


ZO 02 OKTOBER

Overdag heeft u vrije tijd in Singapore. Breng een bezoek aan Sentosa of Gardens by the bay. 's Avonds start om 20:00 uur live de Grand Prix van Singapore!


MA 03 OKTOBER

 Uitchecken hotel. Na het uitchecken (11:00 uur) is er de mogelijkheid om uw bagage in een beveiligde ruimte achter te laten.

Overdag heeft u vrije tijd in Singapore. Vlucht 02:35 uur - Schiphol


DI 04 OKTOBER

Aankomst om 13:55 uur op Amsterdam Schiphol Airport. 


*Prijs en programma zijn onder voorbehoud van wijzigingen en beschikbaarheid. Inclusief: heen- & terugvlucht, hand- & ruimbagage, hotelovernachtingen, reisbegeleiding, tribunekaarten en STO-Garant garantieregeling. Exclusief: eventuele excursies, tranfers, reis- en annuleringsverzekering, niet genoemde lunches en diners; dranken en kosten van persoonlijke aard. Het programma gaat door bij minimaal 6 deelnemers. Na reserveren is kosteloos annuleren niet meer mogelijk, vraag Pearlcard naar de voorwaarden. 


Tickets - Grand Prix Singapore
evenement datum: 28 september 2022
Event has passed