Brussel Stephex Masters

GENIET VAN BRUSSELS STEPHEX MASTERS IN STIJL!

ZATERDAG 27 AUGUSTUS 2022


Van 24 t/m 28 augustus 2022 vindt de Brussel Stephex Masters plaats. De Stephex masters van Brussel zijn 's werelds meest prestigieuze internationale springwedstrijden. Met Pearlcard krijgt u nu de mogelijkheid om dit evenement live bij te wonen. Op zaterdag 27 augustus geniet u van de wedstrijden en shows onder het genot van een heerlijk diner aan uw VIP-tafel, welke beschikbaar voor 8 personen. Deze tafel is in zijn geheel af te nemen of op basis van twee personen en geeft u tevens VIP-toegang tot het event. Aansluitend aan het event bieden wij de mogelijkheid om te overnachten in het 5-sterrenhotel Amigo in Brussel, waarna u op zondag op eigen gelegenheid Brussel kunt ontdekken!


Toegang tot De Stephex masters bedraagt € 395,- * per persoon. Het volledige De Stephex masters arrangement, inclusief overnachting in Brussel, bedraagt € 645,- **per persoon. Let op, er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar dus meld u snel aan en beleef paardensport op het allerhoogste niveau!


Bekijk hier de aftermovie van 2021 voor een sfeerimpressie.


*De Stephex masters: toegangsticket, drank (Champagne) en diner. 

**De Stephex masters arrangement: toegangsticket, drank (Champagne), diner, overnachting van zaterdag 27 op zondag 28 augustus in een Classic Room - op basis van beschikbaarheid en tweepersoonsbezetting - inclusief ontbijt.


Voorwaarden:

Exclusief: Niet genoemde maaltijden, dranken, transfers, kosten van persoonlijke aard, btw en servicekosten. Na reserveren is kosteloos annuleren niet meer mogelijk, vraag Pearlcard naar de voorwaarden. Deelname is mogelijk vanaf 2 personen en vind doorgang bij een minimum van 8 personen per tafel. 

Brussel Stephex Masters
evenement datum: 27 augustus 2022