Antinori wijnreis

Pearlcard heeft in samenwerking met Bert de Boer van Activin een prachtige reis samengesteld die ons brengt naar het betoverende Florence. Tijdens deze unieke reis brengen wij onder andere een bezoek aan het prachtige domein van de familie Antinori, welbekend van de Tignanello wijn. De combinatie van de visie van de familie, de schoonheid van het landschap, de elegantie en bovenal de aandacht voor elk detail is werkelijk uniek in de wereld van wijn. 

Reis met ons mee naar Italië! Proef de meest bijzondere wijnen, geniet van een zeer exclusief diner met de mooiste wijn combinaties in sterrenrestaurant Osteria di Passignano en overnacht in het adembenemende Hotel Grand Minerva in Florence.  


Wilt u ook samen met Pearlcard de wijnkelders van Antinori ontdekken van 6 tot en met 8 oktober aanstaande? Hieronder treft u enkele highlights uit het programma en de button om u aan te melden. Wij kijken er enorm naar uit om samen met u te genieten tijdens deze bijzondere wijnreis.


Programma (onder voorbehoud)

  • Overnachting in Hotel Grand Minerva in Florence op basis van twee personen;
  • Bezoek Antinori en winetasting;
  • Een gastronomisch diner in sterrenrestaurant Osteria di Passignano;
  • Heerlijke lunch op het dakterras van de winery: Rinuccio 1180;
  • Vluchten met KLM en Transfers;
  • Vertrek 6 oktober met KLM van Amsterdam - Florence;
  • Vertrek 8 oktober met KLM van Florence - Amsterdam;


Algemene voorwaarden:

Meld u snel aan gezien het geringe aantal beschikbare plaatsen voor deze wijnreis! Programma en prijzen zijn onder voorbehoud. De prijs is op basis van een tweepersoonskamer. Wij adviseren een annulerings- en reisverzekering af te sluiten, daar deze niet is inbegrepen bij deze reis. De annuleringskosten bedragen 100% van de totale reissom. Alle genoemde prijzen zijn exclusief eventuele PCR testen en reiscertificaten.

Antinori wijnreis
evenement datum: 6 oktober 2022

Schrijf u nu alvast in

open external link

Andere bekeken ook