Pearlcard

Cookie Statement

Cookie Statement Pearl Card B.V.

Op deze website worden gebruik gemaakt van cookies. Pearl Card B.V., als gebruiker van deze cookies, is op basis van de Algemene Verordening Gegevensbescherming en de Telecommunicatiewet verplicht u nader te informeren over de aard van de cookies, ons gebruik van de cookies en uw mogelijkheid de cookies te verwijderen.

Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina’s van deze website  wordt meegestuurd en door uw browser op uw harde schrijf van uw computer wordt opgeslagen. De daarin opgeslagen informatie kan bij een volgend bezoek weer naar onze servers teruggestuurd worden.

Onze website maakt enkel gebruik van functionele cookies en analytische cookies. Dit doen wij doordat wij gebruik maken van de dienst Google Analytics. Het gaat daarbij om gebruiksstatistieken zoals het aantal verschillende bezoekers, de pagina’s die met name bezocht worden en de gemiddelde duur van een bezoek. Wij hebben Google Analytics zo afgesteld dat er geen persoonsgegevens worden gedeeld. Wij maken ook gebruik van de foutverbeteringssoftware van Bugsnag, ook de gegevens die zij ontvangen, zijn volledig geanonimiseerd. Deze dienst helpt ons om fouten in onze website op te sporen en te voorkomen.

Wij hebben met beide partijen een verwerkersovereenkomst gesloten om zeker te stellen dat persoonsgegevens die in het kader van deze analytische en functionele diensten worden verzameld, alleen worden gebruikt om ons inzicht te bieden in de wijze waarop onze website wordt gebruikt en zodat de aanbieders van deze diensten zelf geen gebruik zullen maken van de persoonsgegevens. Wij hebben de diensten zo ingesteld dat er geen persoonsgegevens worden gedeeld met ons. Zo worden bijvoorbeeld IP-adressen afgeschermd zodat deze op geen enkele wijze meer te herleiden zijn naar personen. Doordat deze cookies volledig zijn geanonimiseerd mogen wij deze plaatsen zonder toestemming.

Cookies op Pearlcard

Pearlcard plaatst alleen Functionele cookies om deze website naar behoren te laten functioneren en Analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Pearlcard maakt geen gebruik van sociale media cookies of persoonlijke advertentie cookies.

Meer uitleg over cookies